Het goede doel

Tijdens onze expeditie zullen we verblijven op Campus Challenge. Dit is een campus opgericht door stichting Friends Indeed, een stichting die zich inzet voor de arme en gehandicapte mensen in India. Op de campus wonen 150 kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Friends Indeed heeft een wachtlijst opgesteld van de hoeveelheid kinderen die orthopedische hulpmiddelen nodig hebben en welke orthopedische hulpmiddelen ze nodig hebben. Het gaat hierbij om de kinderen die op de campus wonen en de kinderen die in de nabijgelegen vissersdorpen wonen.

Op de pagina hulpmiddelen vindt je een lijst van orthopedische hulpmiddelen die we willen aanschaffen. We hebben de bedragen er ook achter gezet zodat je een goed beeld krijgt waar de gesponsorde gelden aan worden besteed.

Naast het geven van orthopedische hulpmiddelen willen we ook een moestuin gaan aanleggen op de campus zodat de mensen er zelf een groot deel van hun voedsel kunnen verbouwen.

Ons doel

Ons doel is om in totaal €25.000,- op te halen. Daarvan zal €15.000,- reis- en verblijfskosten zijn, de overige €10.000,- willen we doneren aan Friends Indeed zodat zij er met onze hulp orthopedische hulpmiddelen mee kunnen kopen en een moestuin kunnen aanleggen op de campus. In het huidige schooljaar gaan we het geld inzamelen door het organiseren van acties en het benaderen van sponsoren. Jij kan ons ook steunen! Als jij ons zou sponsoren met een klein bedrag, zal dat ons al heel erg helpen.